top of page

RESTO VAN KO & CO

DW 6e idem met onderschrift Doos34-Map2-0008 arch Gorredijk_edited.jpg
Maal met Verhaal

TURFSTEKERSMAAL MET EEN DWARS VERHAAL

Wat aten de turfstekers na hun zware werk? Kom daar achter bij een lunch of avondmaal en luister ondertussen naar de sterke verhalen over dwarse mensen die opkwamen voor hun rechten. Over veenstakers, vrouwenstrijd en vredestichters. 

empanadas-3412786__340.jpg
Maal met Verhaal

AAN TAFEL MET VICTOR

Luister naar het Verhaal van Victor Jara, de Chileense zanger en vertolker van protestliederen uit de jaren 70. En geniet van een een Chileens maal: een Once,  met een Chileense Vitamineboost en versgebakken Empanadas.

Thanksgiving diner
Maal met Verhaal

POFFERTJES & PEBRE

Ontmoeting van Groningers met Ervaring met Nieuwe Groningers. Deel verhalen en recepten en geniet van een lekkere maaltijd, soms typisch Hollandse Pot, soms Internationale Kost, of een mix met van alles het beste.

 

Kosten: 5 euro of een inbreng voor de maaltijd

Feestelijk diner
Maal met Verhaal

AAN TAFEL MET DE BUREN

Ga met je buren aan tafel tussen vijf en acht. Kom in gesprek met die leuke buurvrouw die je veel te weinig ziet of leer de buurman verderop voor het eerst kennen. Vertel van je dag, van je week, van je sores, bedenk leuke initiatieven voor de buurt en wees blij dat je ook eens een keer niet hoeft te koken. De vaste kok van Resto van Ko&Co kookt graag voor je, maar wie weet zijn er ook anderen die graag koken of dit graag bij hen thuis willen organiseren

Kosten: 5 euro of in overleg een inbreng voor de maaltijd.

bottom of page